DRAGHINCESCU, DESPRE VARGA: MI SE PARE O MARE NERUSINARE CA UN PNL-IST SA-I REPROSEZE CONSILIERULUI BOTEA MODUL IN CARE VOTEAZA IN CLM

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, considera drept “o mare nerusinare publica si politica” faptul ca liberalul Vasile Varga ii reproseaza  consilierului Bogdan Botea (PND), faptul ca acesta voteaza alaturi de PSD, in Consiliul Local Municipal. Draghincescu (foto) este de parere ca nici Varga si nici vreun alt liberal brailean nu are dreptul moral sa comenteze colaborarea dintre PND si PSD de la nivel judetean, in conditiile in care PNL Braila a fost aliatul oficial sau neoficial al PSD timp de multi ani.

Liderul PND a comentat pe aceasta tema: <<Mi se pare o mare nerusinare publica si politica ca un PNList sa faca proces de intentie dlui avocat Bogdan Botea, consilier local municipal PND, pentru modul in care acesta voteaza, atat timp cat consilierii PNL au votat in ultimii 12 ani alaturi de PSD, chiar si atunci cand erau in opozitie (vorba vine opozitie, pentru ca PNListii n-au fost NICIODATA in opozitie decat cu numele, iar Danaila (Alexandru Danaila, presedintele PNL Braila, fost viceprimar al municipiului – n.r.), nici atat.

Mai mult decat atat, cand PNL a hotarat la nivel national sa rupa USLul, la Braila, Danaila a ramas viceprimar… sa mai „rezolve” niste cereri ale membrilor PNL … asta a fost explicatia data la partid la intrebarea „De ce nu-si prezinta demisia din functia de viceprimar”.. ne-am distrat teribil atunci…)>>.