DRAGHINCESCU: DIN FATA CALCULATOARELOR, MULTA LUME SE DA DREPT MARE IUBITOARE DE ANIMALE

Presedintele PND Braila, consilierul judetean Simona Draghincescu, sustine decizia luata de primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), de a eutanasia toti cainii agresivi si bolnavi din padocuri. Draghincescu declara ca personal, este o mare iubitoare de animalelor, dar s-a convins ca in afara catorva persoane care dovedesc si in practica, prin fapte concrete, ca le pasa de aceste patrupede, in rest, cei mai multi dintre asa-zisii iubitori de animale se rezuma la a  critica din fata calculatorului masurile luate de autoritati si eventual, la a-i injura si a-i jigni pe cei care au alta parere decat ei: “Sunt o mare sustinatoare a drepturilor animalelor, dar nu putem sa ne facem ca nu vedem ca oamenii sunt speriati de cainii agresivi si bolnavi din oras, ca acestia ataca fara motiv oamenii si mai ales copii, dar si ceilalti caini pasnici, ca sunt boli care se propaga si se transmit la oameni prin muscatura animalelor si ca autoritatea publica cheltuie foarte multe fonduri publice, fara ca problema sa se amelioreze, ci dimpotriva.

In afara de cativa iubitori de animale care fac eforturi supraomenesti pentru a le salva (cainii si pisicile – Aurelia Georgeta Cernat, Simona Gurgu si alti cativa), cheltuindu-si toate resursele pentru aceasta activitate nobila, in rest… Dumnezeu cu mila!

Din fata calculatoarelor, multa lume se da drept mare iubitoare de animale. Realitatea este insa cu totul alta, mult mai trista si dezarmanta. Acestia stiu insa ca adoptia oficiala a unui caine implica multe probleme juridice, multa cheltuiala, multa responsabilitate si iau atitudine doar din fata calculatorului, pe siteurile de socializare, injurandu-i si jignindu-i pe cei care nu sunt de acord cu ei, fara insa a veni cu vreo solutie”.