DRAGHINCESCU, LUI VARGA: DACA IUBITI ATAT DE MULT CAINII, CERETI CELOR 6.500 DE MEMBRI PNL SA ADOPTE CATE UN MAIDANEZ SI REZOLVATI PROBLEMA

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, este de parere ca daca vrea sa arate cat de mult iubeste cainii, consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) are la indemana variante mai concrete decat aceea de a posta pe retelele de socializare comentarii dure, prin care califica drept “masuri hitleriste, masacru, crima si plan diabolic” decizia primarului Marian Dragomir (PSD) de a trece la eutanasierea toturor cainilor agresivi si bolnavi din padocurile Municipalitatii.

Mai exact, Draghincescu ii sugereaza liberalului sa isi mobilizeze colegii de partid, convingandu-i pe acestia sa adopte fiecare cate un maidanez, iar astfel, s-ar rezolva problema tuturor cainilor din municipiu si nu ar mai avea ce eutanasia Primaria: “Decat sa iesiti in strada sau sa dati astfel de declaratii politice, jignind consilierii PND, in speta pe dl avocat Bogdan Botea, eu va recomand sa luati cei 6.500 de membri PNL cu care va laudati si pe care spuneti ca-i aveti inscrisi in listele de partid si va rog sa le solicitati sa adopte fiecare cate un catel. In Braila nu sunt mai mult de 5.000 de caini fara stapan. Asa, PNLul va ramane in istoria moderna a Brailei, nu numai cu retrocedarea Pietei Concordia!

Si uite asa va rezolva PNLul problema eutanasierii cainilor bolnavi si agreasivi, DAR mai ales pe cea a cainilor din Braila, cea mai aprinsa si discutata problema a brailenilor din ultimii ani. ALTFEL… declaratiile dvs sunt doar unele belicoase si politicianiste. Doamne ajuta si pazeste-ne de politicieni care nu fac diferenta dintre nazism si eutanasierea cainilor bolnavi si agresivi!>>.