DRAGHINCESCU: VOI PROPUNE PRIMARULUI ORGANIZAREA UNUI REFERENDUM CU PRIVIRE LA EUTANASIEREA CAINILOR

Presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, este de parere ca discutiile despre eutanasierea cainilor bolnavi si agresivi din padocurile Municipalitatii s-a transformat deja intr-un circ, din cauza declaratiilor  “halucinate” ale unor politicieni.

Ca atare, Draghincescu a anuntat pe o retea de socializare ca intentioneaza sa propuna primarului Marian Dragomir sa se organizeze un referendum pe aceasta tema, astfel incat toti brailenii sa-si poata spune parerea si majoritatea sa decida ce trebuie facut, legat de maidanezi:  “Vad ca s-au incins spiritele in urma unor declaratii absolut halucinate ale unor tineri politicieni care nu fac diferenta dintre holocaust si eutanasierea unor caini bolnavi si agresivi, ce pun viata si siguranta oamenilor in pericol.
Ca sa terminam circul acesta, PND Braila va propune Primarului municipiului Braila organizarea unui Referendum cu privire la aceasta situatie si vom vedea in mod clar ceea ce doresc brailenii sa se intample cu cainii fara stapan in Braila. Cred ca este solutia cea mai corecta pentru toti.
Majoritatea brailenilor va hotara ce se va intampla in aceasta situatie”.