DRAGOMIR, DESPRE BORDURILE DETERIORATE FOLOSITE LA “MODERNIZAREA” TROTUARELOR, IN CARTIERUL OBOR: ERA UN TEST!

Exista o explicatie pentru faptul ca s-au folosit bucati de borduri deteriorate, de diverse forme si marimi, pentru reabilitarea unei strazi din cartierul Obor. Iar explicatia data de primarul Brailei, Marian Dragomir, este aceea ca s-a facut un test, ca sa se vada “cum arata”.

Cel care a sesizat public aceasta chestiune a fost consilierul judetean Marian Sirbu (PNL), care se arata indignat de faptul ca in cartierul Obor sunt aduse borduri ce au fost scoase de pe alte strazi din municipiu, care sunt de diferite forme si marimi, deteriorate.

“Locuitorii cartierului Obor sunt considerati de catre primarul urbei noastre locuitori de rangul 2 sau 3, din moment ce pe str. Oborului se monteaza borduri ce au fost scoase de pe alte strazi din municipiu, fara nici cea mai mica pregatire prealabila (slefuire, taiere la aceeasi dimensiune etc)”, comenta Sirbu pe o retea de socializare.

In zilele urmatoare, bordurile fotografiate de liberal au disparut si au fost inlocuite cu altele, noi.

Intrebat ce s-a intamplat cu bordurile respective, edilul sef ne-a declarat ca a fost un test: “Acela a vrut sa fie un text cu borduri refolosibile de la strada Galati. Cei de la Tehnic, de la noi (de la Primarie – n.r.) au intrebat oare cum ar arata daca am face o economie si am monta borduri refolosite de la Calea Galati. Am fost, am vazut, nu arata bine si concluzia este, asa cum ati vazut peste tot, in mandatul meu vom discuta numai de lucruri noi. Autobuze noi, utilaje noi la SUPAGL.

Tin sa va spun faptul ca sfarsitul lunii august este perioada in care se mai pot depune oferte pentru achizitia utilajelor proprii ale Primariei municipiului Braila, necesare pentru reparatii stradale. Procedura este lansata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, ne asteptam sa se conteste, ca peste tot, dar nu-i nicio problema, mergem inainte, vom avea utilaje noi.

Este o certitudine: tot ce vom discuta pe domeniul achizitiilor, in mandatul meu, va insemna doar lucruri noi”.