DRAGOMIR, DUPA DECIZIA DE EUTANASIERE A CAINILOR: AM PRIMIT MULTE MESAJE, DE LA CUVINTE OBSCENE, AMENINTARI SI INJURATURI, LA FELICITARI

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a avut parte de o avalansa de mesaje pe retelele de socializare, dupa ce si-a anuntat public decizia de a eutanasia cainii bolnavi sau agresivi din padocurile Municipalitatii. Marian Dragomir a declarat ca reactiile brailenilor au variat de la amenintari, injuraturi, blesteme si cuvinte obscene, pana la felicitari si declaratii de sustinere.

Edilul sef a reiterat ideea ca acei braileni care se declara iubitori de animale au ocazia sa dovedeasca acest lucru si prin fapte, nu doar prin vorbe, adoptand cate un catel din adaposturile Primariei: “Am primit un numar foarte important de mesaje de sustinere din partea brailenilor, lucru care confirma necesitatea acestei operatiuni.

Dar am primit si unele mesaje foarte radicale. S-au folosit cuvinte obscene, amenintari, injuraturi, de la persoane care ar trebui sa dovedeasca faptul ca se comporta civilizat, ca sunt iubitori de oameni si de animale. Acestia pot veni sa isi dovedeasca dragostea pentru animale la targul de adoptie pe care il organizam in Parcul Monument, cu ocazia Zilelor Municipiului Braila”.