DRAGOMIR: FIRMA “TELOR” MI-A CREAT UN DEFICIT DE IMAGINE IMENS, PE CARE NU AM SA-L POT RECUPERA DECAT FOARTE GREU

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este de parere ca proiectul reabilitarii Caii Galati, care treneaza de luni de zile, aducand la disperare localnicii din zona – si nu numai – i-a adus un mare prejudiciu de imagine. Dragomir este constient ca rezilierea contractului cu constructorul, firma “Telor Invest” Bucuresti, poate face ca lucrarile sa ramana blocate inca vreo cateva luni si sa poata fi finalizate abia anul viitor, insa crede ca nici nu mai poate accepta sa fie mintit la nesfarsit de reprezentantii “Telor”, atunci cand le cere sa respecte contractul.

Edilul sef a relatat astazi ziaristilor cateva dintre explicatiile  pe care i le-au dat, de-a lungul ultimelor luni, cei de la “Telor Invest” Bucuresti, pentru faptul ca nu se lucra cu saptamanile pe Calea Galati: “Au fost cele mai ciudate motive. Ca au avut o alta lucrare – si le-am spus ca nu ma intereseaza ca au o alta lucrare, aceasta este o lucrare pe care au castigat-o in municipiul Braila si pe care trebuie s-o termine. Au spus apoi ca au utilejele pe drum, le-au adus pe toate, dar au uitat sa aduca un utilaj – si am avut o noua intarziere la turnarea acelei egalizari a asfaltului. Ultimele informari – ca n-as vrea sa le spun minciuni, desi asa sunt – se refera la faptul ca au contractat balastrul special pentru stabilizarea strazii, dar din informatiile noastre, nu l-ar fi platit.

Si atunci nu mai putem sa continuam la infinit cu aceasta societate. Nu ma incalzeste cu nimic faptul ca ii executam garantia, conform legii, dar trebuie sa le dam un exemplu tuturor.

Nu ma incalzeste faptul ca executam garantia unei societati. Mi-ar fi placut foarte mult ca acea societate sa termine lucrarile in grafic. Au intarzieri foarte mari, nu vor ajunge in grafic, nu au raspuns la notificare conform solicitarii noastre, iar deficitul de imagine pe care ni l-au creat noua, ca oras, si mie, in special, ca primar, este unul imens, pe care nu am sa-l pot recupera decat foarte greu”.