DRAGOMIR (PSD): DECLARATIILE LUI DANAILA (PNL) SUNT ALE UNUI LIDER IMATUR, NU ALE UNUI PRESEDINTE DE PARTID

Declaratiile liberalului Alexandru Danaila “nu sunt ale unui presedinte de partid, sunt ale unui lider imatur”. Este opinia primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), cu privire la recentele comentarii ale presedintelui PNL Braila, Alexandru Danaila, care spunea ca edilul sef Dragomir si presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), vin la conferintele de presa de la partid “cu parintii”, cum se ducea el la gradinita cu mama.

Primarul a replicat ca vrea sa fie elegant, asa ca n-o sa-i raspunda lui Danaila cum ar fi tentat sa o faca. Social-democratul a comentat, totusi, ca si el ar putea sa spuna ca Danaila si ai lui vin la conferinta de presa cu oameni urati sau batrani sau cu sforari, dar n-o s-o faca, fiindca ar fi opinie subiectiva: “Acestea nu sunt declaratii de presedinte de partid, acestea sunt declaratii de lider… cum sa spun eu… nu pot sa spun cum imi vine, n-ar fi elegant… Imatur! De can-can politic.

Eu ce sa spun, ca vin cu oameni urati? Ar fi o chestie subiectiva. N-as putea sa spun asa ceva. As putea sa spun ca vin cu oameni batrani? Ar fi o discriminare, n-as putea sa spun asa ceva. As putea sa spun ca vin cu sforari? N-as putea sa dovedesc.

La conferintele de presa se vine cu membri de partid. Nu cu parintii. Si nici cu bunicii. Nu, sunt declaratii de can-can…”.

Intrebat cine ar fi “bunicul” de la liberali, Dragomir a spus ca oricine se uita la fotografiile facute la conferinta de presa in care Danaila a facut acele declaratii, isi poate da seama.