LUNGU: EU NU MAI CRED CA TINERETEA PRIMARULUI DRAGOMIR REPREZINTA UN ATU…

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) este de parere ca primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), este mai ocupat cu a denigra opozitia si a o acuza de toate relele, decat cu a rezolva problemele orasului, care ii aduc la exasperare pe cetateni.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Lungu scrie ca Dragomir pierde timpul acuzandu-i unii membri PNL “de nu stiu ce afaceri imobiliare nelegale”, in loc sa vada numeroasele nereguli care se intampla in orasul pe care il gestioneaza si pe care el, ca si edil sef, ar trebui sa le rezolve: <<Mai are rost sa aduc aminte de celelalte lucrari facute de mantuiala pe banii brailenilor ?
Braila e plina de gropi si anul acesta. Strazi care figureaza ca asfaltate si in realitate arata ca o ulita dintr-un catun uitat de lume (administratie).
Am platit suprataxa la gunoi, dar nu s-a facut nimic pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer. Nici macar platforme pentru punctele de colectare a gunoiului din cartiere. De la 1 ianuarie 2018 vom plati iar penalitati pentru necolectarea selectiva a gunoiului menajer.
De la promisiunea de noi padocuri pentru cainii comunitari si strangerea lor de pe strazi, Primarul a ajuns la o solutie radicala, eutanasierea lor. Sa va mai aduc aminte de aberanta declaratie a Primarului, precum ca ”o duba alba se plimba prin oras si arunca caini pe strazile Brailei”?
Daca nu stiti, mai nou, de toate aceste nerealizari se face vinovata opozitia, adica PNL, ”uitand” ca majoritatea din CLM este condusa de PSD, partidul care-l sustine. Stie sa acuze unii membri PNL de nu stiu ce afaceri imobiliare nelegale, de parca intra in atributiile lui de serviciu si uita de ce si pentru ce l-au votat brailenii.
Unde sunt: parcarile moderne, spatiile verzi dotate cu aparate fitness, locurile de joaca MODERNE, centrul vechi ”care prinde viata” pietile moderne, locurile de munca, facilitatile pentru investitii si investitori? Pentru aceste promisiuni a fost votat!
Indrazniti voi sa credeti… ca eu nu mai cred ca tineretea lui reprezinta un atu… >>.