NECHITA: AUTORITATILOR BRAILENE LI S-AR POTRIVI SLOGANUL “OMOARA-MA PENTRU INCOMPETENTA TA!”

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) este de parere ca in municipiul Braila, maidanezii vor fi eutanasiati doar pentru ca autoritatile sunt incompetente – mai exact, pentru ca sunt incapabile sa gaseasca o alta rezolvare, mai putin dura, acestei probleme.

Nechita (foto) a postat pe contul sau de pe o retea de socializare un articol aparut in septembrie 2013, in care este citat primarul Clujului, Emil Boc, care declara ca in orasul sau nu este necesara eutanasierea tuturor cainilor, deoarece situatia este sub control, astfel incat vor fi eutanasiate doar animalele grav bolnave. Mai exact, Boc spunea ca adapostul pentru caini, cu o capacitate de 140 de locuri, face fata nevoilor orasului si ca atare, nu va fi cazul sa se omoare toate patrupedele, desi legea permite eutanasierea cainilor fara stapan, daca in 14 zile nu sunt adoptati.

Liberalul a comentat acest articol: <<LA BRAILA CLAR CA SITUATIA NU ESTE SUB CONTROL! AUTORITATILOR BRAILENE S-AR POTRIVI SLOGANUL: “Omoara-ma pentru incompetenta ta”>>.