NECHITA: “DVS VORBITI INTOTDEAUNA CA LA PIATA!” DRAGHINCESCU: “BADARANULE!”

Replici acide, care au amuzat asistenta, inregistrate – la propriu si la figurat – si astazi, la sedinta Consiliului Judetean Braila. Unii dintre protagonisti au fost consilierii Simona Draghincescu (PND) si Ovidiu Nechita (PNL), care si-au aruncat unul, altuia ironii si chiar cuvinte jignitoare.

O astfel de scena s-a petrecut  atunci cand Draghincescu a facut niste comentarii ironice cu privire la luarile de cuvant ale lui Nechita, iar acesta a replicat “ Oricum, dvs vorbiti intotdeauna ca la piata!”. “Sunteti badaran!”, i-a raspuns Draghincescu, fara nicio retinere.

Alt episod similar a avut loc la finalul sedintei, dupa ce consilierul PND  facuse referire, anterior, la controversatul subiectul al retrocedarii Pietei Concordia si il “tintise” de cateva ori si pe fostul viceprimar Alexandru Danaila (PNL), actual consilier judetean.

Nechita a luat cuvantul si a propus, in gluma: “La toate sedintele de CJ, va rugam frumos, faceti un proiect aparte sau un timp alocat pentru subiectul <<Danaila si piata>>, pentru doamna Simona, pentru ca nu exista sedinta la care sa nu abordeze acest subiect. Faceti un proiect cu caracter de lege, nu stiu… Ea atat se pricepe… Va rog ca la debutul sedintei, inainte de citirea procesului verbal, sa spuneti cat timp ii alocati doamnei Simona pentru subiectul <<Danaila si Piata>>!

Nu v-ati plictistit ca in fiecare sedinta sa auzim de piata si de Danaila? Mai avem si alte probleme de rezolvat in acest judet!”.

Draghincescu nu s-a lasat mai prejos si printre altele, a comentat ca ar putea sa se acorde si un timp special destinat lui Nechita, fiindca si el vorbeste mult: “Timp pentru Regina Pietelor si pentru Mama Omida  Nechita… Tata Omida Nechita badaranul!”.