NECHITA: OGLINDA, OGLINJOARA, CINE-I CEL MAI CEREBRAL SI ECHILIBRAT DIN TARA? CHIRIAC!

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) apreciaza ca presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), i-au murit laudatorii, daca a ajuns sa se laude singur ca este un om “de bun simt, cerebral, echilibrat si prins in realitatea cotidiana”. In plus, Nechita (foto) crede ca social-democratul Chiriac nu este cea mai potrivita persoana care sa vorbeasca despre “balacareala si mocirla in care se afla liberalii”, fiindca seful CJ  “traieste in mocirla” de 20 de ani, ca membru PSD.

Intr-un comentariu postat pe o retea de socializare, liberalul scrie: “OGLINDA, OGLINJOARA, CINE-I CEL MAI CEREBRAL SI ECHILIBRAT DIN TARA?

SE VEDE CA V-AU MURIT LAUDATORII.
Domnule presedinte, daca tot va doriti sa informati cetatenii despre lucrurile care se vor intampla, si noi, liberalii, am vorbit acum 6 luni, tot despre lucrurile care se vor intampla la concursurile de directori organizate de Consiliul Judetean! Ca acestea sunt o bataie de joc la adresa cetatenilor care si-ar fi dorit sa vina pe aceste posturi, nu inseamna ca ne apartine MOCIRLA noua, liberalilor! PSD-ul conduce in stil propriu, mizerabil!
CAND TRAITI IN MOCIRLA 20 DE ANI,VI SE PARE CA NORMALUL A DEVENIT ANORMAL!”.

Amintim ca recent, Chiriac declara ca este membru PSD de 20 de ani, adica jumatate de viata si-a petrecut-o in acest partid.