NECHITA: PROPUN SA SE APROBE „LEGEA LUI CHIRIAC”, PRIN CARE SA STABILEASCA CINE SUNT TATELE DIN CADRUL CJ BRAILA

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) este nemultumit de conceptia presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), privind modul in care ar trebui sa se ia cuvantul in sedintele de plen ale forului amintit. Mai exact,  Chiriac a declarat ca in opinia sa, in sedinte ar trebui sa ia cuvantul liderii grupurilor politice din Consiliul Judetean, care sa exprime scurt si concis punctele lor de vedere si eventualele amendamente. Seful judetului a comentat ca daca si-ar dori toti alesii sa ia cuvantul si ar fi lasati sa vorbeasca fiecare, cat vrea, s-ar ajunge la discutii precum cele “de pe bancuta din fata portii”, sugerand ca ar fi un gen de palavrageala a tatelor.

Nechita, care este unul dintre consilierii cei mai activi, din punct de vedere al luarilor de cuvant  – si care are deseori “contre” cu Iulian Chiriac, din acest motiv -, ii sugereaza sefului judetului ca daca tot vrea sa limiteze drastic timpul alocat discutiilor, sa aprobe un nou regulament al CJ, prin care sa se stabileasca, printre altele, cine sunt tatele din Consiliu.

Liberalul a scris pe o retea de socializare: “Propun ca majoritatea PSD sa aprobe un nou Regulament al Consiliului Judetean Braila prin care sa stabileasca: MARIMEA, TIMPUL SI CINE SUNT TATELE DIN CADRUL CJ! Si sa o numeasca LEGEA LUI CHIRIAC.
(ATENTIE mare la masuratoare, domnule Presedinte, sa nu va dea cu virgula….)”.