NEDELCU: DRAGOMIR FACE GARGARA CU “TELOR”. SA REZILIEZE SI CONTRACTUL CELOR CARE LUCREAZA LA MODERNIZAREA PIETEI MICROHALA!

Directorul Asociatiei ARIN, Codruta Nedelcu,  este de parere ca declaratiile primarului Brailei, Marian Dragomir, cu privire la rezilierea contractului cu Firma “Telor Invest” Bucuresti, care se ocupa de reabilitarea Caii Galati, sunt doar “gargara”.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Nedelcu ii cere edilului sef ca daca tot spune ca vrea sa dea un exemplu firmelor care isi bat joc de lucrarile pe care si le-au asumat, atunci ar trebui sa rezilieze si contractul cu cei care se ocupa de modernizarea Pietei Microhala, unde se lucreaza la fel de lent ca pe Calea Galati: <<Gargara! Pai, daca-i p’asha, sa faca bine domnu Primar sa rezilieze SI contractul cu cei care „modernizeaza” Piata de la Microhala!! TOATA vara au frecat-o la greu, eu NICIODATA n-am vazut pe cineva lucrand acolo!!

(„Modernizarea” trebuia terminata in 15 iulie iar acum, in 20 august, NICI O sansa sa fie totul gata mai devreme de septembrie (desi in ritmul in care se lucreaza, probabil n-o sa fie gata nici la iarna!) Toata vara, locuitorii a doua cartiere n-au avut piatza cu produse proaspete, sezonul s-a dus dracului, amaratii care vindeau legume si fructe naiba stie pe unde s-or fi dus! Si asta, DESI primarul cica a facut „vizite de lucru” pe acolo, sa vada ce-si-cum cu lucrarile, probabil „vizitele” se incheiau la supermarketurile de colea, de alaturi!)
Caci deh! CE conteaza niste amarati de pietzari, cand sunt acolo 2 supermarketuri deschise? Cotizeaza cumva pietarii la Partid, asa cum cotizeaza supermarketurile? NU cotizeaza, asa ca da-i dreacu’, cu cumparatorii lor cu tot!
Se VEDE ce „consilier personal” si-a ales dom’ Primar: o fosta directoare a unui supermarket care a avut, ANI intregi, CELE mai IMPUTITE toalete de supermarket! Nu degeaba arata orasul asa cum arata!
Deci sa nu mai faca dom’ Primar gargara, sa rezilieze contractul SI cu cei care „modernizeaza” pietele, daca o fi asa corect!>>.

(sursa foto – “Braila Chirei”)