ORBAN, DESPRE CHIRIAC: CE NASTE DIN COMUNISTI, LIBERAL AMENINTA. PNL NU SE SPERIE DE BAU-BAUL NUMIT CHIRIAC

Presedintele PNL, Ludovic Orban, nu este mirat de faptul ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), ii ameninta pe consilierii judeteni liberali ca “o sa ii calce in picioare” si ca social-democratii “vor asmuti furtuni si uragane impotriva PNL”, asa cum a reclamat seful liberalilor locali, Alexandru Danaila.

Orban a declarat astazi la Braila ca “ce naste din comunisti, liberal ameninta” si ca Iulian Chiriac ar face mai bine sa se lupte cu adversarii din propriul partid – mai exact, cu presedintele PSD local, Ion Rotaru: “Din cate stiam eu, preocuparea principala a domnului Chiriac este de a candida la presedintia PSD, nu sa intimideze opozitia. Bun, ca de intimidat opozitia… orice PSD-ist, daca nu intimideaza opozitia, nu se simte bine, nu e PSD-ist.

Cred ca niciun ales liberal nu se sperie de Bau-baul numit Chiriac, ci dimpotriva, cred ca ii va determina pe colegii mei sa fie si mai duri in opozitia pe care o fac presedintelui CJ. Iar presedintele CJ sa-si vada de adversarii din partid”.

Intrebat daca stie el ca Iulian Chiriac are adversari in PSD, Orban a raspuns: “Pai am auzit ca s-a certat cu senatorul… Nicula… sau cum il cheama… Rotaru. Nu prea ii stiu foarte bine pe braileni; nici pe Tudose nu-l stiam foarte bine, pana a ajuns premier, ca nu s-a afirmat cu nimic.

Ce naste din comunisti, liberal ameninta, ca sa parafrazez o vorba…”.