ORBAN: ORICE OM DE BUN SIMT POATE SA-SI DEA SEAMA CA PSD A MINTIT CU NERUSINARE IN CAMPANIA ELECTORALA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca social-democratii braileni ar trebui sa inceteze in a da vina pe liberali, acuzandu-i ca n-ar fi facut un lucru sau altul in anii trecuti – cand acestia au detinut diverse posturi de conducere in administratia locala – si sa-si asume rezolvarea problemelor comunitatii, fiindca acum PSD este la guvernare atat in plan local, cat si in plan national.

Orban considera ca in ultimele luni s-a dovedit ca social-democratii au mintit in campania electorala si ca acum nu le ajung banii, pentru a face tot ce au promis: “Ei au castigat alegerile in baza unui program electoral cu care s-au prezentat in fata cetatenilor. Obligatia lor este sa puna in practica acel program electoral. Daca n-au capacitatea sa puna in practica acest program electoral, atunci sa se duca acasa.

Apropo de promisiuni onorate si neonorate, nu stiu daca va aduceti aminte, apropo de podul Braila- Tulcea: in perioada in care eram ministru, presedintele CJ Braila, in asociere cu presedintele CJ Tulcea, s-au angajat ca vor realiza podul prin contract de concesiune pe lucrari publice si in acest sens, mi-au solicitat transferul studiului de fezabilitate care fusese facut la nivelul Ministerului Transporturilor, transferul gratuit al acestei documentatii tehnico-economice, pe care le-am pus-o la dispozitie, le-am transferat-o. Ca atare, presedintele CJ Braila si cu presedintele CJ Tulcea sunt responsabili ca nu s-a facut podul, pentru ca eu le-am transferat toata documentatia economica si implicit, responsabilitatea de conducere a licitatiei de realizare a acestui pod. Asa ca sa nu mai dea vina pe altii.

Ei sunt intr-o situatie penibila. Orice om de bun simt din Romania poate sa-si dea seama ca au mintit cu nerusinare in campania electorala si ca astazi dau din colt in colt, pentru ca nu au de unde sa onoreze promisiunile facute in campania electorala”.