ORBAN VREA CA LIBERALII BRAILENI SA-I LOVEASCA PE PSD-ISTI “IN PUNCTELE MOI, ACOLO UNDE II DOARE”, CAT MAI DES POSIBIL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, se asteapta ca in perioada urmatoare, atacurile si amenintarile social-democratilor la adresa liberalilor braileni se se intensifice, asa cum asteapta si din partea colegilor sai sa intensifice “tirul impotriva partidului de guvernamant”. Aflat intr-o vizita in judetul Braila, Orban le-a cerut liberailor braileni sa sanctioneze “orice decizie care este contrara interesului public, pe care o ia PSD” si sa ii atace pe social-democrati “in punctele moi, acolo unde ii doare”.

Intrebat care sunt acele “puncte moi, unde ii doare” pe PSD-isti, presedintele PNL ne-a raspuns: “Pai in afaceri, pe la diferitele… Chiar veneam acum, de exemplu, veneam si cand m-am dat jos din masina, langa sediu, era un miros acru, de gunoi si cand m-am uitat, era gunoiul neridicat. Si am inteles ca pe langa ca e gunoiul neridicat si strazile sunt asa cum sunt, s-a mai si majorat taxa de salubritate cu 4 Ron – adica sunt brailenii si fara gunoiul ridicat, si cu banii luati”.

Informat ca la Braila, gunoiul miroase a trandafiri, seful PNL a spus: “Miroase a trandafiri, dar sa stiti ca si trandafirul, cand putrezeste, miroase urat. Miroase frumos cat timp e pazit de tepi, cat e in tufa”.