ORBAN: VREAU CA PNL BRAILA SA FACA O OPOZITIE LA BAIONETA FATA DE PSD – REALA, PUTERNICA, HOTARATA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut conducerii organizatiei judetene liberale sa-si intensifice actiunile politice si sa faca “o opozitie la baioneta fata de PSD”.

Aflat in vizita la Braila, Orban s-a declarat multumit de activitatea din ultima vreme a filialei locale PNL, dar a precizat ca intotdeauna este loc de mai bine: „Organizatia Braila a inceput sa miste. Sunt multumit de activitate; dar nu trebuie sa se culce pe o ureche, ci dimpotriva, trebuie sa intensifice activitatea. Ce ma intereseaza: o relatie mult mai apropiata cu cetateanul, vreau ca conducerea partidului, consilierii judeteni, consilierii locali sa fie intr-un permanent contact cu cetatenii, sa fie accesibili, sa rezolve problemele oamenilor, sa preia problemele care exista si sa le transforme in initiative la nivel local, judetean si la nivel parlamentare.

De asemenea, vreau o opozitie la baioneta fata de PSD: reala, puternica, hotarata, determinate. Si in mod evident, vreau o dezvoltare in plan organizatoric si o imbunatatire a comunicarii – inclusiv cu media”.