POPA – AM AFLAT CINE E CEL MAI DESTEPT SI MAI PRICEPUT CONSILIER: BOGDAN BOTEA. EL ISI PETRECE DIAMANTINUL TIMP ECRANAND LIBERALII

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) a reusit sa irite mai multi liberali, cu comentariile pe care le-a facut ieri privind nivelul de competenta al alesilor din Consiliul Local Municipal Braila, opozitia “simulata” pe care o fac liberalii si decizia eutanasierii tuturor cainilor agresivi sau bolnavi din padocurile Municipalitatii.

Unul dintre cei deranjati de opiniile lui Botea este consilierul municipal Petrica Popa (PNL), care a comentat ironic declaratia PND-istului, cu privire la faptul ca alesii liberali din CLM Braila “nu au competenta juridica si nici administrativa”, dar nici cei social-democrati nu sunt mai grozavi, fiindca multi dintre acestia „fac figuratie in CLM, cu cateva exceptii”.

Intr-un comentariu facut pe o retea de socializare, Petrica Popa (foto) se declara fericit ca a aflat, in sfarsit, cine este “cel mai dastept, cel mai priceput consilier in domeniul juridic si administrativ”: “Pentru prima oara in acest sfert de mandat al CLM BRAILA ma consider fericit. In sfarsit, am aflat cine este (in acest mandat) cel mai dastept, cel mai priceput consilier in domeniul juridic si… ohoo!… administrativ. Daca nu stiti despre cine este vorba, nu ati pierdut nimic. Dar putem deduce: este vorba despre domnul consilier municipal Bogdan Botea.

Imi pare, totusi, rau. De la inalta tribuna, domnul Botea (Bogdan Botea) isi pierde diamantinul timp cu ecranarea consilierilor municipali PNL?Nu inteleg de unde a aflat domnia-sa ca PNL Braila nu face opozitie adevarata. Probabil din mass-media, pentru ca la sedintele CLM Braila a fost mult prea des absent… la propiu, la figurat… dar motivat.

Brailenii si, in mod special, politicilor liberale pot fi in extaz. Domnul Botea (Bogdan Botea) va fi in curand liberal. Adicatelea membru PNL Braila. De aceea, eu ii inteleg preocuparea pentru structurile PNL Braila. Chiar, poate avea profil (privind din stanga) de presedinte de organizatie. Dar, pana atunci, domnul Bogdan Botea trebuie sa-si finalizeze contractele politice cu PSD Braila”.