POPA: CONSILIERILOR CARE NU RIDICA MANA LA ORDINUL PRIMARULUI, TAIATI-LE INDEMNIZATIA; CELOR CARE RIDICA MANA, TRIPLATI-LE INDEMNIZATIA!

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) comenteaza ironic declaratia recenta a primarul Brailei, Marian Dragomir, legata de faptul ca unii dintre consilierii municipali – aluzia fiind la cei liberali – nu ar merita sa le fie marita indemnizatia. Dragomir mai spunea ca daca tot au beneficiat de aceasta majorare, cei care nu o merita ar fi de dorit sa foloseasca suma suplimentara pentru a-si plati cursuri de administratie publica, pentru a nu mai veni in CLM cu propuneri de proiecte de hotarare care incalca legea.

Intr-un comentariu facut ca raspuns la declaratiile edilului sef, Popa (foto) scrie: “Domnul Dragomir Viorel Marian, vremelnic primar al MARELUI MUNICIPIU BRAILA, ar trebui sa fie mai transant: Cei care nu ridica mana la comanda Primarului nu le mai dati indemnizatie; cei care ridica mana cand ordona Primarul (chiar daca nu stiu de ce), triplati-le indemnizatia.

Este inadmisibil ca Primarul Brailei sa fie contrazis, chiar si atunci cand nu are dreptate. LIBERALI!! SA VA FIE RUSINE! CUM INDRAZNITI SA-I ARATATI ADEVARUL CRUD DOMNULUI PRIMAR DRAGOMIR? Nu s-a inteles ca domnul Dragomir are intotdeauna dreptate?… chiar daca nu are dreptate”.