RASNOVEANU: NU AM GASIT PURICI PE NICIO SECTIE DIN SPITAL, NUMAI LA VESTIARELE DIN SUBSOL ERAU

Managerul Spitalului Judetean Braila, Delia Rasnoveanu,  admite ca in vestiarele de la subsolul unitatii pe care o conduce erau purici, dar spune ca a facut verificari si acestia n-au ajuns si la etaj, in saloane.

Rasnoveanu a precizat ca s-au cumparat aparate pe baza de ultrasunete, care tin departe de subsol animalele, ca s-au indepartat cele cateva pisici gasite acolo – cele de la care proveneanu puricii – si ca acum, problema este rezolvata: “Am montat niste aparate pe baza de ultrasunete, ca sa alungam animelele din subsol, pentru ca acolo am gasit niste pisici; din cate stiu, deja nu mai sunt. Oricum, nu am descoperit purici pe niciun fel de sectie, deci numai la nivelul vestiarelor din subsol erau.

Si sper ca – cel putin din ce am inteles – s-a rezolvat problema, sper sa nu mai fie”.

Intrebata ce se intampla cu animalele din curtea spitalului, Rasnoveanu a declarat: “Pe acelasi principiu, am luat aparate de alungat animalele. Nu putem sa facem altceva”.

Solicitat sa discute cu primarul Marian Dragomir pe tema cainilor din curtile spitalelor brailene, presedintele CJ, Iulian Chiriac, ne-a raspuns: ”Sa-mi dea si mie niste purici acasa, nu?”.

“Nu, ca aveti deja!”

“Eu am, da, ii pastrez, ca ii cresc! O sa am o discutie cu domnul primar pentru aceasta parte”.