REPREZENTANTA FPAM, DESPRE CEI CARE SUSTIN EUTANASIEREA CAINILOR: FUFE, MOSI SI BABE SCLEROZATE SI MITOCANI PSD-ISTI

Reprezentanta Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului (FPAM), Roxana Amelia, este o mare iubitoare de animale, dar are o parere foarte proasta despre multi oameni. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare,  aceasta califica femeile care se tem de caini drept “fufe care tipa cand vad un caine”, iar despre persoanele in varsta care se tem, la randul lor, de maidanezii care misuna pe strazile Brailei si sustin eutanasierea acestora, ii califica drept “mosi si babe sclerozate”. Reprezentanta FPAM nu ii uita nici pe membrii PSD care sunt de acord cu masura eutanasierii patrupedelor din padocuri, decisa de primarul Marian Dragomir (PSD), calificandu-i pe acestia drept “mitocani”.

Dincolo de faptul ca ii reproseaza primarul Marian Dragomir ca minte, cand spune ca a castigat in instanta in fata FPAM, Roxana Amelia ii transmite edilului sef ca n-are decat sa eutanasieze fufele, mosii si babele sclerozate si mitocanii amintiti, dar sa nu se atinga de caini: “Primarul tot anunta cu fast ca a castigat, dar a castigat un mare fas. Sentinta va veni in minim 30 de zile iar noi o vom ataca in continuare si vom continua demersurile impotriva celor ce doresc eutanasierea. Pana una alta adapostul nu mai are nici medic veterinar asa ca… se anunta o perioada mult mai indelungata pauza.
Primarul sa eutanasieze pe cine vrea el, pe mosii si babele sclerozate ce-l sustin, pe mitocanii PSD-isti, pe fufele ce tipa cand vad un catel, nu conteaza, dar nu cainii”.

Intr-o alta postare, reprezentanta FPAM isi arata indignarea cu privire la cei care abandoneaza caini, numindu-i “nemernici”: “Bravo taranilor, degeaba fac eu campanii de sterilizare, de-asta nu va pasa voua pentru ca voi alegeti solutia cea mai eficienta pentru voi, nemernicilor, ABANDONUL”.