REPREZENTANTA FPAM: DRAGOMIR MINTE, N-A CASTIGAT NIMIC IN INSTANTA, PE TEMA EUTANASIERII CAINILOR. NE GANDIM SA DEPUNEM O PLANGERE IMPOTRIVA LUI

Una dintre reprezentantele Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului (FPAM), Roxana Amelia, il acuza pe primarul Brailei, Marian Dragomir, ca a mintit atunci cand a anuntat public ca Municipalitatea a castigat in instanta, in fata FPAM, ce incerca blocarea procedurilor de eutanasiere a cainilor din padocuri. Mai exact, primarul a spus ca Tribunalul Braila a respins cererea de Ordonanta presedintiala ce avea ca obiect suspendarea eutanasierii cainilor care nu sufera de boli incurabile, depusa de FPAM.

Reprezentanta FPAM publica pe contul sau de pe o retea de socializare un comentariu in care sustine ca <<minciuna primarului a avut ca scop manipularea cetatenilor si defaimarea unei organizatii de protectia animalelor de prestigiu din Romania, respectiv FPAM, fapta fiind una de natura penala. Ne gandim sa depunem o astfel de plangere in perioada urmatoare impotriva primarului Dragomir M.

Anuntam iubitorii de animale ca primarul, primaria, SUPAGL nu a “castigat” nimic, ca nici o instanta braileana nu s-a pronuntat in dosarul privind Ordonanta presedintiala a FPAM. Singura pronuntare a instantei judecatoriei fiind declinarea competentei catre Tribunalul Braila. In acest caz, asteptam ca dosarul sa ajunga la Tribunalul Braila care il va solutiona conform competentei dupa indeplinirea procedurilor legale privind partile>>.
Reprezentata FPAM ii mai acuza pe ziaristii care au publicat declaratia primarului, facuta in cadrul unei conferinte de presa, prin care anunta ca a castigat in instanta in fata Federatiei pentru Protectia Animalelor si Mediului, ca “au difuzat o informatie falsa cu scopul vadit de a juca in struna primarului, pe de o parte, si de a manipula opinia publica locala, pe de alta parte”.