ROTARU: CHIAR DACA SUNT MAI STANGACI SAU MAI TACUTI, CONSILIERII PSD ISI FAC DATORIA

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, nu este de acord cu consilierul municipal Bogdan Botea  (PND), care sustine ca multi dintre alesii social-democrati “fac figuratie” in cadrul CLM Braila. Mai exact, Botea sustinea zilele trecute: “Comentariile facute de consilierii PNL arata lipsa de competenta in domeniul juridic si mai ales administrativ! (Nu spun ca cei de la PSD sunt mai grozavi, multi fac figuratie in CLM, cu cateva exceptii, dar PNL simuleaza bine, ca si la nivel central, ca este partid de opozitie!)”.

Liderul PSD Braila declara insa ca Bogdan Botea ar trebui sa vina si cu argumente concrete, in sprijinul afirmatiilor sale critice.

Rotaru admite ca este posibil ca unii dintre consilierii PSD sa fie “mai stangaci” sau sa nu ia cuvantul in sedintele de plen, dar da asigurari ca toti sunt prezenti si activi la actiunile la care sunt solicitati la CLM, Consiliul Judetean sau la partid: “Eu cred ca traim intr-o tara libera, libertatea de opinie este garantata de Constitutie. Este dreptul dumnealui sa aiba o anumita parere; daca are si argumente din punctul asta de vedere si le poate sustine, sunt binevenite, poate gresim noi. Dar eu cred ca consilierii municipali, ca si consilierii judeteni, isi fac datoria pentru care au desemnati de populatie in aceste consilii. Sigur, poate unii sunt mai stangaci, poate unii nu sunt foarte prezenti ca si luari de pozitie sau luari de cuvant, dar in toate actiunile pe care le-a organizat Consiliul Local, Consiliul Judetean, tot ceea ce facem noi la partid si unde sunt solicitati, sunt implicati si prezenti. Acum, e de vazut concret la ce se refera domnul consilier si ce argumente are”.