ROTARU: DRAGOMIR NU VA CANDIDA PENTRU NICIO FUNCTIE IN PSD. VREA SA SE DEDICE ADMINISTRATIEI, DEOCAMDATA

Daca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, aspira la presedintia organizatiei judetene PSD, primarul Marian Dragomir nu-si doreste nicio functie politica.

L-am intrebat astazi pe edilul sef daca are de gand sa candideze pentru vreo functie la alegerile interne ce ar putea avea loc in toamna acestui an, iar raspunsul initial ne-a fost dat de catre presedintele PSD Braila, senatorul Ion Rotaru: “Va spun eu: nu!”.

Chestionat daca nu-i da voie “tata” sa candideze, Dragomir ne-a spus zambind ca prefera sa faca administratie si ca momentan, nu-l intereseaza nicio functie de conducere in partid.

Explicatiile ni le-a dat in continuare tot presedintele Rotaru: “Eu am avut o discutie cu domnul primar si cu domnul pesedinte Chiriac inainte cu niste luni de zile, nu acum. Dumnealui (Marian Dragomir – n.r.) mi-a spus foarte clar nu ca nu este interesat, mi-a spus ca nu este momentul sa faca treaba asta, avand in vedere faptul ca si-a asumat un program politic important, pe care vrea sa-l duca la bun sfarsit si vrea sa se dedice acestei activitati, pentru ca munca la partid inseamna si angajare si preocupare aici, nu e o treaba simpla. Si am inteles si am luat act”.