“TANCRAD” VA DESZAPEZI DRUMURILE JUDETENE BRAILENE SI IN URMATOARELE 2 IERNI. BUGETUL ALOCAT: 5 MILIOANE LEI

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, a anuntat astazi ca s-a finalizat licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire pe urmatorii 2 ani, aceasta fiind castigata de firma “Tancrad”. Chiriac s-a declarat multumit ca din acest punct de vedere, nu vor fi probleme in ceea ce priveste deszapezirea drumurilor judetene si considera ca este mult mai avantajos contractul cadru intocmit pentru 2 ani consecutivi, decat contractul anual.

Seful judetului a precizat ca practic, contractul pe deszapezire va intra in vigoare pe 15 noiembrie 2017 si va expira pe 31 martie 2019. Suma maxima alocata  de CJ pentru acest contract este de 5,033 milioane lei, insa platile se vor face in functie de lucrarile ce vor fi realizate in fiecare iarna in parte.

“S-a castigat contractul de deszapezire pe 2 ani de zile. Asta inseamna ca stam linistiti pentru la iarna, pentru ca suntem pregatiti din punct de vedere al adjudecarii contractului, nu mai avem niciun fel de problema pentru iarna 2017-2018 si iarna 2018-2019.

A fost o singura firma care si-a depus oferta. Imi pare rau ca la acest segment nu e concurenta foarte mare si poate, nu stiu, la urmatoare contracte speram sa vina si alte firme. Este vorba de aceeasi firma care a avut si contractul de data trecuta, firma <<Tancrad>>”, a spus presedintele CJ.

El a mai declarat ca am fost multumit de activitatea de deszapezire realizata pe drumurile judetene de “Tancrad”, in iarna trecuta. Chiriac a dat asigurari ca lucrarile de deszapezire de anul trecut au fost “supercontrolate” si si-a exprimat speranta ca in iarna care vine acestea vor fi “monitorizate si mai bine”.

Declaratia integrala a presedintelui Chiriac pe aceasta tema, aici: