VARGA: AR FI BINE DACA DRAGOMIR AR PROCEDA CA PRIMARUL CIBU, CARE DADEA DE LUCRU MAI MULTOR SOCIETATI, NU UNEIA SINGURE, CARE SA ACAPAREZE INTREG BUGETUL

Consilierul judetean Vasile Constantin Varga (PNL) ii acorda o “bila alba” primarului Brailei, Marian Dragomir (PSD), pentru decizia de a rezilia contractul cu firma “Teleor Invest” Bucuresti, dupa prestatia jalnica a acesteia, in reabilitarea Caii Galati. Varga (foto) este de parere ca firma amintita nu putea fi lasata sa-si continue “batjocura pe banul public” si crede ca edilul sef a luat hotararea cea mai buna, in acest caz.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, liberalul sustine ca ar fi benefic daca Dragomir ar proceda precum facea fostul primar Constantin Cibu (PNL), care „dadea de lucru mai multor societati si nu uneia singure”: <<Decizia Primarului Marian Dragomir de a rezilia contractul cu societatea Telor Invest o vad normala si merita punctata cu o bila alba. O societate ce nu isi respecta angajamentul si termenii contractuali nu poate continua batjocura pe banul public. Din start Primaria a pornit cu stangul, semnand contractul pentru modernizarea tronsonului cuprins intre Podul Vidin si iesirea din municipiu cu o societate aflata in faliment, societate ce avea un numar insuficient de angajați pentru a reface covorul asfaltic. Salut decizia primarului si sper, ca orice brailean, ca pe viitor sa nu mai existe astfel de greseli ale administratiei locale, iar firmele ce vor derula contracte in viitor sa-si respecte termenii contractuali, astfel incat sa nu mai existe intarzieri la termene, nepasare si bataie de joc pe banul public!

In viitor vad benefic contractarea firmelor brailene cu specific, cum proceda regretatul primar Cibu, care dadea de lucru mai multor societati si nu uneia singure, care sa acapareze intreg bugetul, falimentand firmele locale; avem, slava Domnului, firme in municipiu si judet care indeplinesc toate condiitiile legale si care pot face treaba, dar care sunt scoase dupa scena de „marii constructori”, aceiasi constructori ce au lasat bulevardul Dorobantilor in imposibilitatea de a circula tramvaie>>.