VARGA, CATRE BOTEA: AMENINTAREA CU JUDECATA MA LASA RECE. COMENTARIILE DVS LE GASESC PENIBILE SI PLINE DE NONSENS

Consilierul judetean brailean Vasile Constantin Varga (PNL) il anunta pe consilierul municipal Bogdan Botea (PND) ca il lasa rece amenintarile acestuia cu judecata si ca cel mai probabil, avocatul PND il confunda cu vreun client de-al sau pe care incearca sa il sperie, fiindca nu i-a platit onorariul. Disputa intre cei doi a pornit de la faptul ca Botea a comentat ca Vasile Varga este „necopt” din punct de vedere politic si l-a numit “domnisor”, liberalul ripostand ca nu se astepta de la un om cu carte, asa cum este consilierul PND, sa foloseasca apelative de genul parintelui Pomohaci. Jignit de faptul ca a fost asemanat cu parintele Pomohaci, PND-istul l-a avertizat pe liberal sa fie atent ce comparatii face, fiindca ar putea sa fie dat in judecata.

Vasile Varga (foto) nu da insa doi bani pe amenintarile lui Bogdan Botea, caruia i-a transmis mesajul: ”In continuare, din dorinta dvs de a acapara electorat, jigniti. Traim in Muntenia si nu in Ardeal, astfel incat apelativele nu sunt primite asa cum va doriti dvs. Va multumesc in numele tatalui pentru aprecerile vis-a-vis de dumnealui.
Cat priveste amenintarea cu judecata, va spun sincer ca ma lasa rece, probabil ma confundati cu un posibil client pe care il speriati pentru recuperarea vreunui onorariu neincasat, cu atat mai mult cu cat vine de la un coleg, desi mi-e greu sa va asemuiesc.
Sunt des pus la zid de diferite persoane care ma critica din privinta numelui, desi multe din ele nu ma cunosc personal, nici pe mine, nici pe tatal meu; va asigur ca nu caut notorietate, nici reclama prin prisma comentariului, ci mai degraba a faptelor.
Comentariile dvs le gasesc penibile si pline de nonsens, menite sa atraga like’uri de la persoane apropiate dumneavoastra.
Experientele ce tin de codul deontologic sunt la fel de fructuoase ca experienta dvs politica.
Nu facem altceva decat deliciul presei, asta va spun asa ca o persoana „necoapta” >>.