VARGA, DESPRE DECIZIA LUI DRAGOMIR DE EUTANASIERE A CAINILOR: MASURI HITLERISTE! CRIMA, MASACRU, PLAN DIABOLIC

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) este indignat de intentia primarului Brailei, Marian Dragomir (PSD), de a trece la eutanasierea tuturor cainilor din padocurile Municipalitatii care sunt bolnavi, agresivi si nu sunt adoptati in termenul legal de 14 zile. Liberalul a comentat pe o retea de socializare ca acestea sunt “masuri hitleriste” si ca nu “traim in Germania nazista, ca sa punem in aplicare astfel de planuri”.

Varga pune decizia lui Dragomir pe seama “elanului tineresc si lipsei de discernamant” si sustine ca solutia ideala este ca Primaria sa adune toti cainii de pe strada in adaposturi, sa-i sterilizeze, sa-i hraneasca, sa-i ingrijeasca si sa astepte ca acestia sa moara de batranete: “Crezi ca asta e rezolvarea, eutanasierea? Haide sa fim seriosi… construieste un padoc unde sa ii duci pe toti, sterilizati, hraniti frumos, si lasata natura sa isi spuna cuvantul. Ce exemplu poate da un edil cu astfel de masuri hitleriste? Aici nu vorbim de PSD sau alte partide, ci de masura extrema luata de reprezentantul municipiului.

Nu este normal ca in 2017, cu atatea asociatii de protectie a animalelor, sa iei astfel de decizii proaste, criminale pot spune. Isi va pune in cap toate asociatiile si fundatiile ce lupta pentru protectia animalelor.

Aici vorbim de cu totul alt aspect: crima, masacru, planul diabolic ce doreste primarul sa il puna in aplicare; nu e solutia ideala, solutia e sterilizarea tuturor cainilor fara stapan.
Pun pe seama elanului tineresc si lipsa de discernamant a dumnealui; bine ca semneaza contractele de reabilitare a strazilor din Vidin cu firme aflate in insolventa…”.