CHIRIAC: AM SEMNAT CU ANL CONTRACTUL PENTRU UN BLOC DE LOCUINTE DESTINATE SPECIALISTILOR IN ADMINISTRATIE PUBLICA

Desi ar fi trebuit sa fie finalizate in urma cu cateva luni, locuintele pentru medici construite in regim ANL in apropierea Spitalului Judetean Braila inca nu sunt gata. Lucrarile se fac intr-un ritm lent, iar presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, a avut zilele trecute o noua discutie cu directorul ANL, in incercarea de a impulsiona ritmul acestora.

Dincolo de faptul ca finalizarea locuintelor pentru medici dureaza mai mult decat trebuia, Chiriac este macar multumit de faptul ca  a semnat un nou contract cu ANL, pentru un nou bloc de locuinte, ce vor fi destinate specialistilor in administratie: “Ritmul nu este foarte alert la ceea ce reprezinta interioarele apartamentelor, l-am rugat sa marjeze un pic pe constructor, astfel incat sa le avem gata, sa le preluam, dupa care sa incepem sa le distribuim medicilor care doresc o astfel de locuinta. Eu mi-a dori sa se intample pana la sfarsitul anului.

Lucrul foarte interesant este ca am reusit sa semnam contractul cu ANL si pe al doilea bloc, e cu o alta destinatie, pentru specialistii in administratie publica, dar daca va fi nevoie, putem marja tot pe medici. De ei avem mare nevoie”.