CHIRIAC, DESPRE SEFUL ISJ, DAN GHEORGHITA: AR TREBUI SA NE ABTINEM, CHIAR DACA SUNTEM NERVOSI. NOI TREBUIE SA FIM UN EXEMPLU PENTRU CEILALTI

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, declara ca in calitate de inspector scolar general, Dan Gheorghita ar fi trebuit sa-si controleze mai atent comportamentul si sa nu ajunga sa fie implicat intr-un scandal la o terasa, ba mai mult, sa fie acuzat ca ar fi lovit cu pumnul pe cineva.

Chiriac a comentat astazi ca acest gen de comportament agresiv tine si de cei 7 ani de-acasa si ca daca se simtea incarcat cu energii negative, seful ISJ ar fi trebuit sa alerge doua ture in parcul Monument, ca sa se linisteasca: „Avem functii de responsabilitate, functii de imagine, cateodata e bine si ar trebui sa ne abtinem, chiar daca uneori suntem nervosi, pentru ca in primul rand noi trebuie sa fim un exemplu pentru ceilalti.

Restul… gesturile dansului tin de organele competente, ce s-a intamplat acolo nu stiu foarte bine, dar ar trebui la aceste evenimente sa ne gandim de doua ori inainte. Daca ne dorim sa ne eliberam energiile negative, avem o groaza de posibilitati… Sala de sport… Doua ture de Monument ar fi eliberat energiile negative. Sau in bazinul de alaturi (de terasa pe care se afla – n.r.).

Daca va aduceti aminte, de fiecare data, eu am revenit la un subiect foarte… tabu si foarte discutat. Revin la cei 7 ani de-acasa.  E bine sa recunoastem uneori daca am gresit, sa indreptam greselile si sa nu le mai repetam”.

Amintim ca pe numele lui Dan Gheorghita a fost intocmit un dosar penal, acesta fiind acuzat ca in noaptea de 8 spre 9 septembrie a provocat un scandal pe o terasa situata pe faleza si l-a lovit cu pumnul pe un barbat. Seful ISJ neaga ca ar fi lovit pe cineva si recunoaste doar ca s-a certat cu personalul de la terasa.