CHIRU: AU INAUGURAT SECTIA ATI. PE STANCU L-AU CHEMAT, I-AU MULTUMIT? CAT DE NEBUN ERA, A AVUT CURAJUL SI ABILITATEA DE A FACE LUCRURI CARE SE VAD

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este de parere ca presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), ar fi trebuit sa il invite la inaugurarea noii Sectii ATI si pe fostul sef CJ, Gheorghe Bunea Stancu (fost presedinte PSD Braila), cel care a gandit si a demarat aceasta investitie de la Spitalul Judetean. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Chiru scrie ca indiferent cat de “nebun” era Stancu, acesta a avut „curajul, tupeul si abilitatea” de a face niste lucruri care se vad in Braila, spre deosebire de social-democratii care i-au urmat in functie si care n-au facut “absolut nimic, doar ca si-au schimbat pampersul, la fiecare semnatura pe un act public”: <<Oficialii din Braila au dat in folosinta sectia de terapie intensiva (…). Se lauda ei ca este cea mai moderna. Ii intreb: pe Stancu l-au chemat, i-au multumit?
Cat de nebun era (ca sanatos… sigur nu era) a avut curajul, tupeul si abilitatea de a face unele lucruri care se vad. De cand legea l-a scos din functie, ceilalti din PSD nu au facut nimic, absolut nimic, doar ca si-au schimbat pampersul de atatea ori (la fiecare semnatura pe un act public), incat au scapat depozitele de profil din faliment!
Se cunoaste foarte bine relatia mea de „prietenie” cu Gheorghe Stancu, dar indiferent de problemele dintre noi doi, de-a lungul vremii, nu am cum sa nu recunosc ca a stiut sa faca bani pentru judet si sa fie lider autoritar intr-un partid scapat de sub control.
Asa ceva, ca acum… rar vezi in lumea asta, atata frica si slabiciune la oameni care pur si simplu intamplarea i-a adus in fruntea obstii!
Se stie… la Braila si un sac de cartofi daca era candidat din partea PSD, sacul… castiga alegerile.
Imi pare foarte rau ca partidul care conduce destinele acestui loc, de atata amar de vreme, este fara sef, intr-o degringolada. Aceasta chestiune apasa cumplit asupra intregii comunitati. Totdeauna… slabiciunile conducatorilor influenteaza negativ viata celor multi, vrem, nu vrem>>.