CHIRU, CATRE PRIMAR SI “PRES-UL DE LA CJ”: MAI BAIETI CUCUIETI, ADUNATI-VA NAIBII LA PARTID SI FACETI CEVA BUN, CA SUNTETI VARZA!

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, sustine ca a avut parte de atitudini “de neam prost” din partea primarului Marian Dragomir (PSD) si a presedintelui CJ, Iulian Chiriac (PSD), dupa ce a inceput sa critice modul in care acestia conduc municipiul si judetul. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Chiru (foto) scrie ca in primul lor an de mandat – cat le-a oferit ca perioada de gratie, timp in care nu i-a criticat -, cei doi l-au tratat cu zambete, insa de cateva luni, de cand a inceput sa  semnaleze public lucrurile care nu sunt in regula, “Ceata lui Pitigoi” si-a schimbat atitudinea.

In acest context, taranistul le transmite celor doi social-democrati ca sunt “varza” si-i indeamna sa se adune la partid si sa se gandeasca ce pot face bun pentru Braila, fiindca pana acum, n-au facut mare lucru: <<Un an fix… am asteptat noua administratie locala sa se aseze. Nu am gasit de cuviinta sa „caut nod in papura”, in ideea ca cei noi trebuie sa se acomodeze, sa se plieze pe problematica specifica. Am scos din calcul faptul ca nu era niciunul nou in bransa, doar ca au fost pusi in fata unui „fait accompli”, asigurat de partid. Recunosc ca nespunand nimic, adica lasandu-i de capul lor in micimea lor si nu i-am deranjat in acest rastimp, am primit si zambete (lucru inedit pentru mine!!!) din partea „CETEI lui Pitigoi” .
De trei luni, insa, am spus unele lucruri, tangential… si chiar mai aspru in vreo doua situatii. Ce credeti, ca feedback-ul a intarziat? NU! Aceeasi atitudine de neam prost din partea celor doi (…), la fel ca acum douazeci si… de ani, cand fara jena, inaintasii lor gaseau ca trebuie sa elimine opozantii prin orice metode.
Mai… baieti cucuieti, adunati-va naibii la partid si faceti ceva bun pentru comunitate, ca sunteti varza! Lasati prostiile si ocupati-va de treaba, pentru care sunteti cocotati, de fraierii ca noi, acolo in varf!
Este valabil si pentru primar si pentru pres-ul de la CJ>>.