CHIRU: NISTE DEMENTI, INCOMPETENTI, AU DISTRUS O FRUMUSETE DE PADURE LA CHISCANI. AM AJUNS BATAIA DE JOC A UNOR NEISPRAVITI?

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este indignat de distrugerea padurii care se afla pe marginea Dunarii, in dreptul comunei Chiscani, “singura zona din Braila unde puteai iesi la aer”. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare la finele saptamanii trecute,  Chiru a scris ca a trecut prin Chiscani si a fost oripilat sa constate ca a fost distrusa “frumusete de padure” de niste “dementi” si “incompetenti”: <<Azi am trecut prin localitatea Chiscani, sa vad cu ochii mei ce au facut cei de la Ocolul Silvic. Este groaznic ce am descoperit!
Toata zona arata inimaginabil! Vreme de decenii brailenii au mers la umbra padurii, ce a disparut, de-a lungul careia exista o plaja naturala cu nisipul adus de fluviu. Singura zona din Braila unde puteai iesi la aer, a fost stearsa din peisaj. Niste dementi, incompetenti (dovada cum distrug flora si fauna din Rezervatia Insula Mica), cei care decid la Directia Silvica, au facut un lucru greu de crezut, distrugand o frumusete de padure aflata pe domeniul comunei Chiscani.
Asa ceva nu imi puteam imagina ca se poate intampla!
Ma intreb daca cei din Ministerul Public au cunostinta de dimensiunea prapadului si prejudiciul adus comunei, orasului, brailenilor si naturii. Chiar asa, judetul asta este „sat fara caini”? Am ajuns bataia de joc a unor neispraviti, care distrug mediul inconjurator cu sprijin de la partid?>>.

Seful Directiei Silvice Braila, Costica Vicol, nu a putut fi contactat, pentru a-si exprima opinia pe acest subiect, dat fiind ca este plecat in delegatie si are telefonul inchis.