DANAILA, DESPRE JANTEA CRICAN: SA DESCHIDA GURA DUPA CE GANDESTE SI DUPA CE CITESTE MAI MULT

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, a criticat astazi atitudinea “sfidatoare” a viceprimarului Alexandru Jantea Crican (PSD), care pare sa considere ca daca un consilier municipal nu are pregatire juridica, nu ar trebui sa-si dea cu parerea in discutiile ce privesc legalitatea unui proiect de hotarare. Danaila (foto) s-a referit la declaratiile facute ieri, in sedinta CLM Braila, in care Jantea Crican i-a sugerat consilierului municipal Cristian Pricop, de profesie medic, sa nu se mai amestece in discutii juridice, fiindca nu se pricepe, ci sa-si vada de meseria lui. Pricop facuse o serie de comentarii cu privire la legalitatea tranzactiei prin care Municipalitatea urmeaza sa achizitioneze terenul de 1.326 mp din spatele Muzeului si citase din Codul Civil, ceea ce l-a iritat pe viceprimar.

Presedintele PNL Braila a comentat ca inainte de a se pronunta atat de categoric si a da asigurari asupra legalitatii unor proiecte de hotarare, Jantea Crican ar trebui sa se mai gandeasca si sa mai citeasca: “La ultima sedinta de Consiliu Local am vazut ca domnul viceprimar este cel care conduce ostilitatile in aceasta problema: l-a aprostrofat pe domnul doctor Cristi Pricop cu privire la calitatea dansului de medic si cu privire la depasirea atributiilor pe care le are, cand a luat cuvantul si a ridicat o problema la care cei din administratie nu s-au gandit.

Si-i raspund pe aceasta cale domnului viceprimar sa se gandeasca bine si sa deschida gura dupa ce gandeste si dupa ce citeste mai mult. Faptul ca e jurist nici pentru mine si nici pentru el nu inseamna ca stim tot, dar cand te joci cu banii municipiului, trebuie sa iei cele mai bune decizii nu dupa mintea ta, care nu de fiecare data poate sa atinga un maxim, ci dupa ce te confrunti cu mai multe persoane care activeaza in acest domeniu”.