DANAILA: PNL VA OFERI ASISTENTA JURIDICA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI CARE SUNT AFECTATE DE RELATIILE CONTRACTUALE CU CUP DUNAREA

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, a anuntat astazi ca asociatiile de proprietari carora le-a fost intrerupta furnizarea apei potabile, ai caror membri membri sunt obligati, in mod ilegal, sa plateasca apa consumata la o cismea amenajata langa bloc, pot beneficia de asistenta juridica asigurata de PNL, in caz ca vor sa dea in judecata CUP Dunarea. De asemenea, vor fi asistate  juridic si alte asociatii aflate in situatii speciale, care considera ca masura interuperii a fost abuziva.

Danaila a admis astazi ca pe langa disconfortul fizic pe care il au familiile care platesc la timp – si care nu au alta vina decat ca au vecini ce nu-si platesc facturile la apa -, exista si un accentuat disconfort psihic si ca persoanele in cauza pot solicita sa fie despagubite.

El a precizat ca discutia se va purta cu reprezentantii asociatiilor de proprietari respective, fiindca acestea au contract cu CUP Dunarea: “Eu am lansat anuntul asta mai demult, il aduc in fata dvs din nou: toate asociatiile de proprietari care sunt afectate de relatiile contractuale cu CUP Dunarea sunt invitate sa ia legatura cu noi, pentru ca PNL le va oferi sprijinul juridic necesar pentru actionarea in instanta si pentru solicitarea de despagubiri, in raport cu contractul pe care il au cu CUP Dunarea. E o chestiune pe care am mai anuntat-o si o anunt din nou acum.

Dintr-o asociatie, undeva la 5-10%,15% maxim sunt rau-platnici, iar restul sunt oameni care platesc”.

Precizam ca sediul PNL Braila se afla situat pe Bulevardul Independetei nr. 8, Bl. B1, et. 1 (langa fostul Palat al Telefoanelor).