DINU OLARASU LA BRAILA: CONCERT FOLK, LANSARE DE CARTE SI DE CD

Dupa un spectacol de exceptie pe care l-a sustinut anul trecut, pe scena Festivalului de Folk, cantautorul Dinu Olarasu revine in orasul nostru, de aceasta data, invitat in cadrul Festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila”.

Pe langa concertul de muzica folk pe care-l va sustine astazi, de la ora 22, la Sala Avantgarde a Teatrului „Maria Filotti”, artistul isi va lansa la Braila volumul de poezii ”An” si un CD intitulat ”Bun”.

Dinu Olarasu a scris primele sale versuri inca din scoala generala, cand a invatat si sa cante la chitara. Dintre cartile de versuri publicate pana in prezent amintim “Daruit eternitatii pe fereastra”, “Traficul de transparenta”, “Frenetic”, “In”, “Vama”.

Printre albumele sale discografice se numara  “Varsator”, “Pur si simplu”, “Vizavi”, “Altcumva”, “Campia lucrurilor bune”.

In decembrie 2005, Dinu Olarasu a primit Diploma de excelenta in cadrul Festivalului National de Folk „Om Bun”, editia a XV-a. Piesa lui “N-ai nevoie de foarte multe…” a castigat premiul Cel mai bun cantec folk, in cadrul Premiilor Muzicale Radio Romania, editia a V-a (2007).

Olarasu a scris si muzica de film si a colaborat cu un cantec la coloana sonora a filmului “Fuga din rai”, realizat de Stelian Tanase.