DRAGHINCESCU: ANGAJATII PRIMARIEI AR TREBUI SA SUPRAVEGHEZE LUCRARILE DE PE STRAZI. UNII DINTRE EI IAU SALARII DE ABIA LE MAI INCAP PE CARD

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) este de acord cu primarul Brailei, Marian Dragomir, ca edilul sef nu trebuie sa stea langa fiecare muncitor care astupa gropi sau pune borduri, ca sa se asigure ca acestia isi fac treaba. Pe de alta parte, insa, Draghincescu este de parere ca dirigintele de santier chiar trebuie sa supravegheze foarte atent lucrarile si la fel ar trebui sa faca si unii dintre angajatii Primariei, care “oricum nu prea au incarcare”.

Consilierul PND scrie pe o retea de socializare ca in Braila se fac lucrari sub orice critica de ani de zile, dar abia acum opozitia s-a gasit sa comenteze aceste aspecte: <<Primarul nu va sta niciodata langa fiecare „Dorel” si nici nu este firesc sa fie asa, dar dirigintele de santier, DA. Ar trebui sa stea pe strazi sa supravegheze si sa supervizeze fiecare lucrare si unii dintre angajatii Primariei, care oricum nu prea au incarcare, iar salarii… Slava Domnului ca primesc de abia de le mai incap pe card. Asa ar trebui sa fie si raspunderea, direct proportionala cu salariul, nu invers.

De ani de zile, in Braila, se fac lucrari sub orice critica si nu am vazut asa vreo „efervescenta” declarationala ca acum, de cand este Dragomir Primar… S-a „trezit” Opozitia din adormire, da’ nu-i nimic, se culca la loc. Somn usor, Opozitia lucreaza pentru braileni!>>.