DRAGHINCESCU, LUI NECHITA: NUMAI DE PROSTII ESTI BUN! DU-TE DRACULUI!

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) a iritat-o astazi din nou pe PND-ista Simona Draghincescu, care a avut o izbucnire nervoasa la adresa lui, in plenul CJ Braila.

Totul a pornit de la un comentariu al Simonei Draghincescu, dupa ce Nechita propusese ca CJ sa aloce fonduri pentru restaurarea statuilor din judet care au statut de monument istoric si care sunt intr-o avansata stare de degradare.

“E buna propunerea de a reconditiona toate monumentele istorice; trebuie insa sa fim foarte atenti cui apartin, la aspectul privind  proprietatea publica a fiecarei comune in parte si probabil ca pentru aceasta reparatie se va face din nou o asociere intre CJ si fiecare comuna in parte”, a spus consilierul PND.

“Eu vorbeam de restaurarea monumentelor, nu de reparatie, asta se face la masini si utilaje… ca sa stie si doamna inginer…”, a replicat Nechita.

“Eu nu sunt asa poeta ca asta! Ei se pricep la adrese, la DIICOT, la alte golanii, nu la de-astea… Du-te, mai, de aici! Numai de prostii esti bun, un lucru serios nu esti in stare sa faci! Du-te dracului!”, i-a raspuns Draghincescu.