DRAGHINCESCU: PROPUNEREA DOMNULUI NECHITA VIZAVI DE INTRAREA LA FILARMONICA FARA BILET E FOARTE BUNA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), nu a considerat necesar sa raspunda intrebarilor ce i-au fost puse de liberalul Ovidiu Nechita, cu privire la activitatea Filarmonicii “Lyra-George Cavadia”, in cea mai recenta sedinta a CJ Braila. In contextul in care Nechita i-a cerut in mai multe randuri sa dea niste raspunsuri, Chiriac i-a replicat acestuia ca n-are decat sa-si dea singur raspunsuri, fiindca el, unul, nu va raspunde decat presei: “Va raspundeti singur dvs, eu o sa raspund presei, da?”.

“Domnule presedinte, sa va raspund, atunci: veniti, daca candidati la (presedintia – n.r) PSD, sa va spun daca iesiti sau nu; dar veniti cu cineva de manuta, daca tot spuneti ca sunt medium!”, a venit comentariul ironic al liberalului, care facea aluzie la faptul ca seful judetului l-a numit “Mama Omida Nechita”.

“Aveti sa jucati la 6 din 49!”

“Nu, dvs va bateti joc de aceasta sedinta! Eu v-am intrebat normal ce se intampla cu Filarmonica <<Lyra>> si nu am vorbit despre medium aici!”

Chiriac a ignorat ultima remarca  a consilierului PNL si i-a dat cuvantul Simonei Draghincescu (PND), ce a comentat: “Hai, iar coboram nivelul discutiilor! Sunt obligata sa recunosc ca propunerea domnului Nechita vizavi de intrarea la Filarmonica fara bilet e foarte buna. Ar trebui sa vedem cam cati bani se incaseaza pe bilete si daca suma este absolut modica, comparativ cu cheltuielile care sunt, cred ca ar fi cazul sa nu mai luam bani pe bilet”.

“Asa este pe lege, trebuie sa vindem bilete”, a spus presedintele Chiriac.

“A, am inteles. Ei, poate schimbati legea. Asta-i o data.

A doua: am crezut ca colegii mei au inteles ca aceasta Filarmonica functioneaza mai mult pe baza de colaboratori, decat pe baza de angajati. Pentru ca sa angajam toata formatia cred ca ar fi nevoie sa avem vreo 40 de angajati. Deci in loc sa angajam 40 de persoane, sa dam 40 de salarii, dam 5, care e nucleul de baza, cum a zis domnul director; restul sunt colaboratori. Asa ca nu sunt, domnule (Nechita – n.r.), pe dinafara, pe langa subiect, mai gandesc si eu asa, din cand in cand”.