DRAGOMIR: “DOMNII CARE AU DUS VACILE SA PASCA PRINTRE BLOCURI ERAU NISTE BOI”

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a vazut imaginile aparute in mai multe randuri pe retelele de socializare, cu cai sau vaci pascand printre blocurile din municipiu, cautand mancare prin tomberoane sau chiar mergand agale pe strazi, printre masini. Dragomir a declarat astazi ca “cei care au dus vacile acolo (printre blocuri – nr.) erau niste boi”: “Este, din pacate, un grad al civilizatiei celor care detin acei cai si care nu inteleg ca nu e normal si caii nu au ce cauta in municipiul Braila.

Imaginea cu vacile pascand nu am vazut-o, am vazut-o numai pe aceea cu caii. Probabil ca cei care au dus vacile acolo erau niste boi”.

Intrebat daca nu e cam dur in exprimare, edilul sef ne-a raspuns: “La modul in care se comporta acei domni, nu sunt dur deloc. La modul in care se comporta acei domni, care au putut sa duca vacile sa pasca intre blocuri, nu suntem duri deloc. Ba dimpotriva, cred ca ar trebui sa fim mai duri. O sa am o discutie cu cei de la Politia Locala, ca sa identifice animalele dupa acel crotal, sa le dea amenzi proprietarilor. Din pacate, unii dintre cei care au cai sunt deja plini de amenzi, nu au niciun fel de bunuri in proprietatea lor, astfel incat sa-i executam pentru amenda respectiva. De foarte multe ori mergem in instanta si se pare ca nu avem succesul necesar, pentru ca orele de munca in folosul comunitatii nu sunt privite la fel de toata lumea si unii considera ca e un abuz al nostru sa le cerem sa presteze ore de munca in folosul comunitatii, in locul platii amenzii respective.

Cert e ca vom lua legatura cu cei de la Depozitul de armasari de la Ramnicelu, sa ne dea o mana de ajutor, pentru ca nu e usor sa prinzi un cal pe strazile din municipiul Braila”.

Edilul sef a mai spus ca Politia Locala va patrula mai des prin cartierul Vidin, pentru ca “e penibil, pur si simplu”, cu precizarea ca aceste situatii nu se intampla din vina primarului, fiind vorba doar de “lipsa de civilizatie” a unor cetateni “care probabil nu considera ca locuiesc la oras”.