DRAGOMIR, DESPRE SEFUL ISJ, DAN GHEORGHITA: ORICE OM ARE MOMENTE IN CARE SE ENERVEAZA, DAR LUCRURILE TREBUIE TINUTE SUB CONTROL

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este de parere ca scandalul in care a fost implicat zilele trecute inspectorul scolar general interimar Dan Gheorghita si mai apoi, faptul ca a fost intocmit un dosar penal pe numele acestuia nu sunt de natura a face bine imaginii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ).

Dragomir a declarat astazi ca atunci cand ocupi o functie publica, mai ales una de conducere, este necesar sa ai un comportament adecvat, iar faptul ca inspectorul scolar general a ajuns sa fie implicat intr-un scandal pe o terasa si sa fie acuzat ca a lovit o alta persoana nu este modelul cel mai potrivit pentru elevi: „Cu siguranta nu poate fi un exemplu pentru elevi. Orice om are, in anumite momente, perioade in care se enerveaza, dar lucrurile acelea trebuie tinute sub control, pentru ca o functie publica nu aduce doar avantaje, ci si responsabilitati.

Reprezentantul Politiei stie cel mai bine ce s-a intamplat la fata locului. Eu pot sa fac doar o supozitie, pe baza declaratiei dansului sau pe baza informatiei din presa. Cred ca in aceasta situatie este cel mai bine sa aveti un punct de vedere de la reprezentantii IPJ, care va vor confirma daca domnul a facut doar un scandal sau a si lovit.

Functia de inspector scolar, de primar, de presedinte CJ, inclusiv cea de arhitect sef, nu permite un astfel de comportament”.

Amintim ca potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), in noaptea de 8 spre 9 septembrie, Dan Gheorghita a provocat un scandal pe o terasa din oras si a lovit cu pumnul un barbat. Seful ISJ sustine insa ca nu a lovit pe nimeni, ci doar s-a certat cu personalul de la terasa, din cauza ca nota de plata i-a fost adusa de catre bucatareasa, si nu de ospatar.