DRAGOMIR: NU APRECIEZ CALITATILE VOCALE ALE DIRECTORULUI FILARMONICII, FIINDCA NU SUNT ASCULTATOR DE MANELE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a declarat astazi ca “nu apreciaza calitatile vocale ale directorului Filarmonicii”, deoarece nu este ascultator de manele. Tot pentru ca nu este amator de manele,  Dragomir nu are de gand sa satisfaca solicitarile venite din partea mai multor braileni, care i-au cerut ca la Zilele Municipiului sa fie adusi si manelisti: “La Zilele Brailei am avut solicitari, de mai multe ori, sa aducem si manelisti. Le-am refuzat de fiecare data.

Primesc astfel de solicitari pe Facebook, de multe ori, sugestii privind ce formatii sa aducem. Pe foarte multe dintre ele le iau in calcul, dovada ca ii aducem pe cei mai buni, dar exista cetateni din municipiu care si-au dorit si manele. Le-am spus ca la Zilele Municipiului Braila nu vom avea niciodata manele, in mandatul meu. Asta nu inseamna ca in mandatul viitorului primar nu puteti sa aveti o astfel de surpriza.

In orice caz, directorul Casei de Cultura a Municipiului (Mircea Ciucasu – n.r.) nu are aceste abilitati vocale, dansul este un mare iubitor de jazz”.