DRAGOMIR: SAPTAMANA VIITOARE VOR FI FINALIZATE LUCRARILE LA PIATA MICROHALA

Primarul Brailei, Marian Dragomir, sustine ca lucrarile la Piata Microhala vor fi finalizate saptamana viitoare si apoi, in cateva zile, comerciantii vor putea reveni acolo, pentru a-si vinde produsele.

Dragomir a explicat astazi ca lucrarile au fost intarziate nu din vina constructorului, ci pentru ca in urma sapaturilor s-au gasit cabluri care nu figurau in documentele existente initial si in plus, a fost nevoie de modificari si in proiect: “Au fost niste problemele legate de proiectare, problemele respective au fost rezolvate cu o oarecare intarziere. In plus, in subsolul terenului au fost identificate foarte multe utilitati care nu figurau pe hartiile initiale si acest lucru a condus la intarziere. Constructorul estimeaza ca saptamana viitoare va finaliza lucrarile.

Cert este urmatorul lucru: acolo aveam o piata acoperita cu placi de azbociment sau cu cearceafuri, in trecut. Vom avea in luna septembrie o piata moderna, una dintre cele mai moderne din Braila. Urmeaza anul viitor sa-i facem si inchiderea, pentru a nu mai avea probleme legate de zapada in interior sau de temperatura, la fel cum urmeaza anul viitor sa incepem si cu alte piete din municipiul Braila.

Sunt foarte avansati, au finalizat tot ceea ce tinea de acoperisul in zona principala a pietei, iar intr-o zona de extindere lucreaza zilele acestea la finalizarea acoperisului, pentru ca solutia nu a fost cea mai optima. In plus, acolo erau si niste cabluri care apartineau <<Electrica>> si a trebuit sa astepte pana cand s-au finalizat operatiunile de mutare a acelor cabluri care furnizau energie electrica comerciantilor din zona. Asfaltul este terminat, Administratia Pietelor a cumparat si tarabe noi”.