ION MARIAN ISI IA TRANSFERUL; DIN OCTOMBRIE, EL VA FI ARHITECT SEF LA SECTORUL 5 BUCURESTI

Arhitectul sef al municipiului, Marian Ion, si-a gasit un nou loc de munca, mai aproape de noua sa sotie, care lucreaza in Bucuresti.  Astfel, Ion si-a luat transferul de la Primaria Braila, la cea a Sectorului 5 din Bucuresti, unde era vacanta functia de arhitect sef, el urmand sa-si ocupe noul post din data de 2 octombrie.

Primarul Marian Dragomir (PSD) a anuntat astazi presei acest transfer, avandu-l alaturi pe Marian Ion, cu care nu a avut cele mai cordiale relatii, la inceputul mandatului sau. Mai exact, la mijlocul anului trecut, Marian Ion a demisionat din functia de arhitect sef al Brailei, pentru a candida ca independent la Primarie. In campania electorala, el l-a criticat pe fostul edil sef, Aurel Simionescu (PSD) si a spus ca nu a fost lasat sa faca anumite lucruri si sa ia anumite masuri. Dupa alegeri, noul primar a declarat public ca Marian Ion nu mai este binevenit in cadrul Municipalitatii, ca arhitect sef, insa acesta din urma a concurat pentru postul lasat liber tot de el si a castigat. Realtiile au continuat sa fie reci intre cei doi, iar acum, Ion si-a luat transferul la Primaria Sectorului 5.

“Cu siguranta si noi ne vom da acordul, avand in vedere faptul ca dansul s-a casatorit, sotia locuieste in Bucuresti si este o situatie normala privind viata in familie”, a spus astazi Dragomir.

Intrebat daca a venit in conferinta de presa alaturi de Marian Ion ca sa fie clar ca nu l-a gonit el pe arhitectul sef, atat Dragomir, cat si Ion au declarat ca nu s-a pus problema sa fie gonit cineva.

“Fiindca s-a intamplat evenimentul asta in viata mea, am constatat ca ce face sotia nu se poate regaseste in Braila… Ea lucreaza la Ministerul de Externe” a afirmat  Ion, care s-a casatorit in aceasta vara.

Ion nu a dat concurs pentru postul din Bucuresti, ci il va ocupa prin transfer pe o functie similara, dat fiind ca era un post vacant la Primaria Sectorului 5.

Intrebat cum a colaborat pana acum cu primarul Dragomir, arhitectul sef a spus: “La modul corect, adica a fost o colaborare corecta. Cand am avut intarzieri in ceea ce faceam, mi-a atras atentia, cand am facut bine ceea ce faceam, a recunoscut ca am facut bine”.

La randul sau, edilul sef a precizat ca va decide in perioada urmatoare cine va prelua functia de arhitect sef al Brailei pentru perioada de interimat, iar dupa aceea se va da concurs: “Este varianta optima, cea a organizarii unui concurs. Domnului arhitect Ion Marian ii doresc succes la Bucuresti”.