IORDACHE: DOMNUL NECHITA AR FI BINE SA AIBA PROBE. DACA INFORMATIILE SALE SUNT ADEVARATE, ELE SUNT FOARTE GRAVE SI O SA LE ANALIZAM LA HC DUNAREA

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), vicepresedinte al HC Dunarea, a declarat astazi in plenul CJ Braila ca nu are stiinta despre nemultumiri ale handbalistelor, in legatura cu faptul ca vreun ales local le-ar jigni sau ameninta, asa cum spune liberalul Ovidiu Nechita. Iordache spune insa ca daca aceste lucruri s-au intamplat cu adevarat, ele sunt grave si vor fi analizate de conducerea clubului.

Pe de alta parte, consilierul PND a raspuns si unor intrebari puse azi de Nechita, cu privire la o serie de panouri montate la Sala Polivalenta, care fac publicitate unui site de presa care ii apartine lui Iordache si cu privire la cateva aparate de aer conditionat montate de PND-ist cu ani in urma, in baza unei sponsorizari: “Unu: Echipa de handbal joaca in 11 jucatoare si se afla in grafic, pentru ca este in primele 6 locuri.

Doi: nu stiu la ce zvonuri de refera domnul Nechita, dar ar fi bine sa aiba si niste probe in acest sens, pentru ca daca sunt adevarate, ele sunt foarte grave si o sa le analizam in cadrul clubului.

Trei: Chestia cu panourile este evident ca ma priveste direct pe mine. Panourile nu sunt acolo; acum, daca domnul Nechita le-a vazut, nu stiu cand le-a vazut”.

“Eu vad bine, sa stiti!”, a replicat Nechita.

“Eu n-am zis ca nu vedeti bine, am spus doar ca panourile nu sunt acolo, n-au fost panouri cand s-au televizat meciuri, nu stiu despre ce vorbiti.

Cat priveste aerul conditionat de acolo, nu cred ca trebuie sa va demonstrez dvs – si de altfel, nimanui – de ce fac un act caritabil sau nu, atata timp cat el este legal. Deci este absolut legal, nu inteleg care-i problema. Cat priveste autorizatia de constructie pentru aerul conditionat, ar trebui ca domnul ex-viceprimar (consilierul judetean liberal Alexandru Danaila – n.r.) sa stie ca pentru aerul conditionat nu e nevoie de autorizatie de constructie. Deloc!”, a continuat Iordache.