NECHITA, CATRE CHIRIAC: AVETI O ATITUDINE SFIDATOARE FATA DE CONSILIERI. CHIAR DACA NU E PREVAZUT LEGAL, E MORAL SA NE RASPUNDETI LA INTREBARI

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) i-a reprosat astazi din nou presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), faptul ca nu raspunde intrebarilor alesilor liberali in sedintele de plen.

Nechita a declarat ca adoptand o astfel de atitudine, Chiriac ii sfideaza nu doar pe consilieri, ci si pe cetatenii reprezentati de acestia, care au dreptul sa li se ofere niste raspunsuri din partea alesilor: “Inca o data va aduc la cunostinta ca sunteti mandatat de noi sa ne reprezentati. Inca o data va spun ca nu sunteti seful nostru si raspunsurile pe care dvs trebuie sa le dati, le dati pentru ca ati fost din randul nostru ales si trebuie sa raspundeti cetatenilor, nu-i raspundeti lui Nechita Ovidiu sau consilierului judetean X sau Y.

Noi, cand va intrebam, dvs aveti o atitudine sfidatoare fata de toti consilierii judeteni si nu vreti sa raspundeti. Daca legal nu este prevazut, macar moral trebuie sa faceti acest lucru. Iar daca spuneti ca “va raspundeti singur”, ca “sunteti medium”  este jenant pentru functia pe care o aveti dvs.

Care este motivul pentru care spuneti ca mi-ati dat avertisment? Faptul ca v-am intrebat ce s-a intamplat cu 39 de miliarde lei vechi? Care este problema, nu inteleg? Va deranjeaza ca dvs spuneti in continuare ca sunteti presedinte si noi nu va recunoastem? Asta este motivul pentru care sa-mi dati avertisment?

Daca va uitati numai la acel proiect – nu spun si la celelalte -, doar v-am intrebat in numele cetatenilor, ca noi reprezentam cetatenii. Care este motivul pentru care se platesc acele sume? Raspunsul dvs il dati pe care il doriti, nu ne deranjaza; dar dati-l!”.

Iulian Chiriac nu i-a dat niciun raspuns liberalului.