NECHITA: NU E NORMAL SA PROFITI DE STATUTUL DE CONSILIER, CA SA-TI FACI PUBLICITATE GRATIS. IORDACHE: STATUTUL HC DUNAREA PERMITE SA-MI FAC PUBLICITATE GRATIS

Liberalul Ovidiu Nechita (PNL) il contrazice pe consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), pe tema panourilor publicitare care apar in Sala Polivalenta,  facand reclama unui site de presa care apartine PND-istului.

Nechita a reclamat astazi in plenul CJ Braila ca nu au fost scoase panourile respective din Sala Polivalenta, desi liberalii au sesizat inca de acum cateva luni ca nu exista niciun contract cu CJ si nu se plateste niciun leu pentru acest tip de publicitate. Iordache i-a raspuns in sedinta liberalului ca panourile nu mai sunt acolo.

In aceasta seara, Nechita a revenit asupra temei panourilor si a prezentat public o fotografie facuta la o competitie desfasurata in Sala Polivalenta zilele trecute: “Dovada ca panourile publicitare cu INFOBRAILA au fost prezente si acum 3 zile la Campionatul national de karate”.

“Azi consilierul Iordache a spus ca panourile publicitare respective nu mai sunt acolo. Eu am o fotografie care demonstreaza ca sunt inca acolo. Si nu la un meci al HC Dunarea, cu care poate spune ca are contract  individual. Dar eu va spun ca el nu are contract nici cu Consiliul Judetean si nici cu HC Dunarea. Nu este normal ca acele panouri publicitare cu numele respectiv sa apara la toate evenimentele sportive care au loc in Sala Polivalenta. Noi, la CJ, avem un tarif pentru publicitate care trebuie respectat; nu este normal sa pofiti de stautul de ales local, ca sa-ti faci publicitate gratis”, a declarat Nechita.

Contactat telefonic, Stefan Catalin Iordache (PND) a comentat, la randul sau: ”Daca nu era meci de handbal, ce treaba avea el cu panourile? Nu ma folosesc de statutul de consilier. In statutul HC Dunarea scrie ca toti membrii clubului pot sa-si faca reclama in sala. Ori nu vad unde e problema. Asociatia pe care o reprezint este membru al clubului, iar aceasta poate sa faca reclama la ce vrea, poate sa scrie orice.

Eu de unde sa stiu ca panourile sunt acolo? Ca le-o fi pus cineva, habar n-am. Panourile nu ca nu mai exista fizic, dar nu mai sunt afisate. Daca au fost afisate, eu ce vina am? Ce, le-am pus eu, cu mana mea?!”.