NECHITA: SA SE VERIFICE DACA E ADEVARAT CA UNII CONSILIERI JUDETENI AMENINTA SI JIGNESC HANDBALISTELE. AM INFORMATII CA SI LA SPITALUL JUDETEAN SE INTAMPLA LA FEL

Liberalul Ovidiu Nechita (PNL) nu are niciun dubiu ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), stie foarte clar cine este acel consilier judetean despre care se vorbeste ca s-ar duce la HC Dunarea, in stare de ebrietate sau nu, si ar ameninta si ar jigni jucatoarele. Nechita a declarat astazi, in plenul CJ, ca are informatii ca astfel de situatii se intampla nu doar la HC Dunarea, ci si la Spitalul Judetean, unde consilierul respectiv are acelasi tip de comportament.

De aceea, liberalul i-a cerut astazi presedintelui CJ sa se infiinteze o comisie care sa cerceteze ce s-a intamplat si la HC Dunarea, dar si la Spitalul Judetean si sa se stabileasca foarte clar daca sunt adevarate sau nu informatiile respective: “Eu va spun ca nu este folclor, ati auzit. Ati luat vreo masura? Eu cred – si tocmai de aceea va rog sa facem o comisie la nivel de Consiliu Judetean, sa vedem daca aceste intrigi care sunt, sau fel si fel de amenintari care se fac acolo, jigniri, daca isi au rostul, pentru ca la urma urmei, noi suntem cei care sponsorizam acest sport si cred ca este bine sa stim ce se intampla acolo. Si la urechile mele au ajuns niste lucruri foarte urate, sunt convins ca au ajuns si la dvs, lucruri care s-au intamplat acolo si care ca sa le dam crezare sau nu, eu cred ca ar trebui sa formam o comisie – pentru ca dam destul de multi bani acolo – si sa vedem ce se intampla.

Pentru ca acest aspect se intampla si la Spitalul Judetean, cu aceste scandaluri. Si haideti sa vedem ce se intampla, daca este adevarat sau nu, pentru ca la urma urmei, aceste zvonuri circula si imaginea CJ este patata. Inca o data, deci, cer, solicit sa facem o comisie, sa vedem daca cel putin la cele doua institutii de care stiu eu ca se intampla aceste lucruri, sa vedem daca este adevarat sau nu”.

Presedintele CJ nu a luat in seama propunerea de a se forma o comisie pentru verificarea informatiilor amintite.