ROTARU: BUNEA STANCU N-A ADUS BANI DE-ACASA, CA SA CONSTRUIASCA SECTIA ATI. N-A FOST O GRESEALA CA N-A FOST INVITAT LA INAUGURAREA ACESTEIA

Seful PSD Braila, Ion Rotaru, sustine ca nu s-a gandit nimeni sa-l invite pe fostul presedinte CJ Braila – si fost presedinte PSD local -, Gheorghe Bunea Stancu, la inaugurarea noii Sectii Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului Judetean, pentru ca acum, acesta nu mai este decat un simplu cetatean. Rotaru a mai afirmat astazi ca nu-l oprea nimeni pe Bunea Stancu sa vina la inaugurare, daca isi dorea, ca simplu cetatean, asa cum au mai venit si alte persoane.

Presedintele PSD a raspuns in acest fel comentariilor facute in ultimele zile de catre unii politicieni locali care erau de parere ca principalul merit pentru realizarea noii Sectii ATI ii revine lui Gheorghe Bunea Stancu, pentru ca el a fost cel care a gandit si initiat acest proiect.

Actualul sef al social-democratilor braileni este insa de parere ca meritul fostului presedinte CJ nu este chiar asa de mare, fiindca Bunea Stancu n-a adus bani de-acasa, ca sa construiasca Sectia ATI. In acest context, Ion Rotaru crede n-a fost o greseala faptul ca fostul sef CJ nu a fost invitat oficial la momentul festiv: “Pe parcursul activitatii unui consiliu judetean, a unei primarii, sunt, in timp, alesi sau desemnati pentru a conduce activitatea, diversi oameni. Sigur ca n-ar fi fost nicio dificultate din punctul asta de vedere, dar acolo ar trebui sa privim lucrurile in context, in care n-a adus cineva bani de-acasa. Au fost niste decizii ale CJ, presedintele de atunci si-a facut treaba cat si-a facut-o, in masura in care a gestionat aceste lucruri, dar au fost si niste probleme – si mai sunt si acum.

Nu s-a gandit nimeni si probabil nu ar fi fost o problema in a-l invita pe Bunea Stancu la inaugurare, dar calitatea dumnealui de astazi e alta, este un cetatean al Brailei. La inaugurare putea sa participe, pana la urma – si chiar au participat – alaturi de consilieri si alte persoane, nu oprea nimeni pe cineva sa vina la aceasta inaugurare. Nu stiu, nu cred ca ar fi fost o dificultate, din punctul asta de vedere, dar nu s-a gandit nimeni la asa ceva. Si nici nu cred ca a fost o greseala sa nu fie invitat. Presedinti de consiliu judetean au fost multi, primari, prefecti – si-o sa mai fie”.